Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haberler

Seger’den 37. yılda yeni üretim bandı

9 Temmuz 2018
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

Seger, bugün Bursa’dabulunan fabrikasında yılda toplam 11 milyon adet korna üretiyor. Türkiye’nin lider, dünyanın ise ilk beş büyük korna üreticisi arasında olan firma 2017 yılı sonu itibariyle Bursa fabrikasında mevcut üretim hatlarına yüksek otomasyon destekli bir hat daha ilave etti. Bu sayede kapasitesini yüzde 50 artırmayı hedefliyor.

Her 4 saniyede 1 korna üreten Seger, iç pazarın yanı sıra Romanya, Fransa, Amerika, İspanya, Almanya ağırlıklı olmak üzere Japonya’dan Filistin’e, Rusya’dan Güney Afrika Cumhuriyeti’ne, Polonya’dan Almanya’ya, Ürdün’den Romanya’ya kadar 70 ülkeye korna ihraç ediyor. Çin’in Dongguan bölgesinde de fabrikası bulunan Seger’in ayrıca öncelikli hedef pazarları arasında yer alan Rusya’da da satış ofisi var.

İki ayrı markası ve 200 civarında ürün gamıyla sektör lideri olan Seger, Renault’nun global tedarikçisi olmakla beraber Audi, Volkswagen, Nissan, Honda, Tesla ve ağır segmentte MAN, Mercedes Benz, Isuzu, DAF, Otokar, Karsan, Temsa, Türk Traktör gibi markalara korna üretiyor.

Son 5 yılda 5 milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren firma, yaptığı özel üretimlerle her yıl portföyüne yeni pazarlar ekliyor. Seger, global pazarda ülkelerin kendi kültürleri, yaşam şartları ve yaşayış biçimlerinin yanı sıra araç markalarının da isteğine göre özel üretimler yapıyor.

Fortune Türkiye’nin ‘40 Yaş Altı 40 Yönetici” listesine giren ve “En İnovatif İş Fikri Ödülü”nü alan Seger Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Baykal, 37. Yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, şunları söyledi: “Seger kurulduğu günden bu yana kurumsallaşma ve dünya devleri arasına girme misyonu ile hareket etti.

Bursa’da küçük bir bobin teli atölyesiyken bugün geldiğimiz noktada dünya üreticileri arasında adımızın sayılması bir tesadüf değil. Seger AR-GE’ye her yıl cirosunun belli bir oranını ayırıyor.Yeni üretim bandımızla yine dünya otomotiv devlerine ve Türkiye ile dünya yenileme pazarına yeni ürünler üretmeye devam edeceğiz.”

Bu haberler ilginizi çekebilir

Yapay Zekâ ile Araç Muayenesinde Yeni Dönem
OMODA & JAECOO Akıllı Ekosistem Kurgusunu Genişletiyor
Automechanika Istanbul 2026: 25 Yıllık Güç, Geleceğe Açılan Kapı
Otomotiv Sanayii Derneği, 2026 İlk Çeyrek Verilerini Açıkladı
Chery Group’un İlk Yurt Dışı Bölgesel Operasyon Merkezi Barselona’da Kuruldu
ETİKETLENDİ:mansetSeger Kornaüretimyatırım

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?