Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haberler

Otomotiv liderleri CEO Club’ta bir araya geldi

6 Mart 2020
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 3 dakikadır.
PAYLAŞ

Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde, Vodafone Business ana sponsorluğunda düzenlenen “CEO Club Otomotivin Geleceği Buluşması”nda otomotiv dünyasının önde gelen isimleri sektörün bugününü, ekonomiye katkılarını ve teknolojik gelişmeler ışığında dönüşümünü değerlendirdi. Buluşmada performansıyla öne çıkan otomotiv şirketleri de ödüllendirildi.

Aytemiz, Koç Sistem ve Moto Guzzi co sponsorluğunda, Sarkuysan destek sponsorluğunda Shangri La Bosphorus’ta gerçekleştirilen “CEO Club Otomotivin Geleceği Buluşması”, Capital Yayın Yönetmeni Sedef Seçkin Büyük ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin’in açılış konuşmalarıyla başladı. Daha sonra Koç Sistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca “Otomotivde Dijital Dönüşüm” başlıklı bir sunum yaptı.

CEO oturumunda düzenlenen ve Doğan Holding Otomotiv Grubu Genel Müdürü Kağan Dağtekin’in moderatörlüğünü yaptığı “Yeni Trendler&Gelecek Vizyonu” başlıklı panelde Yazaki Türkiye’nin Ülke Başkanı Ali Rıza Alptekin, Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, Mercedes Benz Türk Başkanı ve CEO’su Süer Sülün ve Koçfinans CEO’su Yeşim Pınar Kitapçı teknolojik gelişmelerin sektöre yansımasını ve geleceğe ilişkin öngörülerini paylaştı.

Başkanlar Oturumu’nda ise Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin’in moderatörlüğünü yaptığı “A’dan Z’ye Dönüşüm & Sonuçları” başlıklı panel düzenlendi. Panelde Otomotiv Distribütörleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Haydar Bozkurt, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) Başkanı Baran Çelik, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) Başkanı Haydar Yenigün ile Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Murat Şahsuvaroğlu, sektörde teknolojinin kullanımı, yüksek katma değerleri üretim, global rekabet gücünün artırılması için izlenmesi gereken stratejileri değerlendirdi.

Meltem Bakiler Şahin: İşletmeleri yarına hazırlayacak çözümler sunuyoruz

Dijitalleşme yarışında hızlı ve doğru adımları atamayan şirketlerin geleceğin dünyasında rekabetin gerisinde kalacağını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Her şeyin akıllandığı ve birbiriyle bağlantı kurduğu günümüz dünyasında otomobillerin bu teknolojiden uzak olması düşünülemez. Otomotiv dönüşümün en hızlı yaşandığı sektörlerin başında geliyor. Forbes’un araştırmalarına göre 2030 yılında 700 milyon bağlantılı araç, 90 milyon otonom araç ve 250 milyon da elektrikli ve hibrid otomobil yollarda olacak. Gartner; 5G ile birbirine bağlanan otomobil sayısı halihazırda %15 seviyesindeyken bu oranın 2023’te %74’e yükseleceğini öngörüyor. Biz de Vodafone olarak, teknoloji üreten, teknolojide inovasyon yapan bir kurum olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz terzi usulü çözümlerin beraberinde, kendilerini özel hissettiren farklı çözümler sunarak memnuniyeti daima ilk sırada tutuyoruz. Ve her zaman gelecek heyecan verici diyoruz, o heyecanın en fazla yaşandığı sektörlerden otomotiv ile de önemli projeler geliştiriyoruz. En güzel örneklerden biri Bağlantılı Araç Çözümlerimiz. Bağlantılı Araç Çözümleri ile otomobillerdeki tüm veriler anlık olarak raporlanıyor. Araç içerisindeki konum, hız, motor devri, fren pozisyonu, yakıt seviyesi gibi tüm bilgileri topluyor. Alınan veriler gerçek zamanlı işlenerek sürücünün aracı kullanım performansı da ortaya çıkmış, trafikte de daha güvenli bir seyir sağlanmış oluyor.”

Bu haberler ilginizi çekebilir

Hyundai
Merakla Beklenen Hyundai IONIQ 3 Tanıtıldı
Mart Ayında Otomotiv Sektöründe Talep Yavaşladı
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası Aylık Satış Rekorunu Yeniledi
DS Automobiles Yeni DS N°4’ü Türkiye’de Satışa Sundu
Chery’den “Aile Odaklı” Yeni Marka Dönemi
ETİKETLENDİ:CEO ClubetkinlikmansetOtomotiv

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?