Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haberler

Jeep’e GearJunkie’den İki Ödül Birden

3 Şubat 2022
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

JEEP’E GEARJUNKİE’DEN İKİ ÖDÜL BİRDEN

Tofaş açıklamasına göre, GearJunkie’nin “Yılın Macera Aracı” değerlendirmesinde Jeep Wrangler’ın elektrikli versiyonu Wrangler 4xe ve markanın tarihindeki en önemli modellerinden bir diğeri olan Grand Cherokee ödüllendirildi.

Wrangler 4xe, 380 HP güç ve 637 Nm tork üreten şarj edilebilir hibrit güç-aktarma sistemi ile 45 kilometreye varan tamamen elektrikli sürüş menzili, üstün off-road becerileri, etkileyici güç ve yüksek tork değerleri sunan sessiz güç-aktarma sistemiyle “GearJunkie” editörlerinin gönlünü kazanarak, “En İyi 4×4” seçildi.

“En İyi SUV” ödülünü kazanan beşinci nesil Grand Cherokee ise “Grand Cherokee L” ile ilk kez üç sıra koltuk seçeneği sunmasının yanında, gelişmiş yeteneği ve konforu ile GearJunkie editörlerini etkiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GearJunkie editörü Bryon Dorr, Jeep Wrangler 4xe’ye ilişkin, “Bu şarj edilebilir hibrit model, üstün arazi becerilerine sahip bir Jeep ve yüksek torklu elektrikli sürüş özelliğiyle arazide çok eğlenceli” sözleriyle yorumladı. Yeni Grand Cherokee’nin ise her donanım seviyesini, V6 ve V8 motor seçenekleriyle ayrıca iki ve üç koltuk sırasına sahip tüm versiyonlarıyla deneyimlediklerini aktaran Dorr “İki modelle de römork çektik, virajlı dağ yollarında en sert sürüşü ve elbette offroad parkurlarını deneyimledik. Jeep Grand Cherokee’nin ve Wrangler 4xe’nin maceraya hazır olduğunu söylemeye gerek yok.’ ifadelerini kullandı.

Jeep Kuzey Amerika Başkanı Jim Morrison ise, ‘Bu ödüller, elektrikli Wrangler 4xe ve Grand Cherokee’nin neden bu kadar çok sevildiğini açıklıyor. Her iki model de efsanevi Jeep performansını ve markaya özgü maceracı ruhu en iyi şekilde sunan, sınıfının en iyi 4×4 SUV’leri.’ değerlendirmesinde bulundu.

Bu haberler ilginizi çekebilir

omoda 5
Omoda 5 Türkiye’de 1.999.000 TL’den Başlayan Fiyatıyla Satışta
Merakla Beklenen Hyundai IONIQ 3 Tanıtıldı
Mart Ayında Otomotiv Sektöründe Talep Yavaşladı
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası Aylık Satış Rekorunu Yeniledi
DS Automobiles Yeni DS N°4’ü Türkiye’de Satışa Sundu
ETİKETLENDİ:GearJunkiehaberJeepJeep® WranglermansetTofaşWrangler 4xe

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?