Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Fuar & Röportajlar

Automechanika Istanbul’un “en yeşili” Hıdırusta Otomotiv oldu

28 Nisan 2017
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve CIS ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkeden sektör profesyonelini bir araya getiren fuarın uzun soluklu katılımcıları arasında yer alan Hıdırusta Otomotiv’in standı, “yeşil” konsepti ile tüm ziyaretçilerden tam not aldı.

Çevre dostu stand

154 metrekarelik alan üzerine kurulu tek katlı stand her yönüyle “Çevre Dostu Stand”… Sarmaşıklardan uzun masalara, çiçeklerden dekorasyonun geneline hakim olan geri dönüşümlü masuralara kadar her detayın incelikle düşünülüp tasarlandığı stand ziyaretçilerine tam bir bahar havası yaşattı.

Hıdırusta’nın “yeşil” mesajları sadece fuar standından ibaret değildi. 2017 yılı başında B2B sisteminin ön yüzünü bu konsepte uygun olarak yenileyen Hıdırusta, çevreci mesajlar içeren takvimi, geri dönüşümlü kağıttan üretilen ajandası ve tohumlu kalemleri ile de söylemini destekledi. 20-26 Mart tarihleri arasındaki Orman Haftası boyunca Orex markalı ürünlerden aldığı tüm siparişleri fidana dönüştüren şirketin son adımı ise yine aynı tema ile dizayn edilen fuar standı oldu.

GENEL 2Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hıdırusta Otomotiv Genel Müdürü Rıza Şahin, “Automechanika Istanbul Fuarı’nın uzun yıllardır katılımcısı olduğumuz için mutluyuz. Temsilcisi olduğu 60’ı aşkın dünya markasını ziyaretçilerimizle buluşturduğumuz standımızda yurtiçi ve yurtdışı satış ekibimiz, şube sorumlularımız ile birlikte tam kadro fuarda yer aldık.

Sektörümüzün en önemli buluşma noktası olan fuarda, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda tedarikçi ve iş ortağımızı ağırladık. Başta İran ve Irak ve Mısır olmak üzere yurtdışından yoğun bir ziyaretçi trafiği gözlemledik” diye konuştu.
 

Bu haberler ilginizi çekebilir

Automechanika Istanbul 2025 İçin Geri Sayım Başladı: Sektör 19 Mayıs’ta Buluşuyor
OMODA 7 Otomotiv Sektöründe Akıllı Mobiliteye Liderlik Ediyor
T.C Ticaret Bakanlığından Automechanika Istanbul’a Büyük Destek
Opel Brüksel Fuarı’nda Öne Çıktı
Sanayinin Gücü HABAŞ, Otomotiv Sektörüne Güçlü Giriş Yaptı
ETİKETLENDİ:autoechanikafuarhıdırustamanset

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?