Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haberler

Araba S.O.S. Yeni Sezonuyla National Geographic Ekranlarında

7 Mayıs 2022
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

ARABA S.O.S. YENİ SEZONUYLA NATİONAL GEOGRAPHİC EKRANLARINDA

En sevilen belgesel serilerden olan ve insanların araba rüyalarını gerçekleştiren “Araba S.O.S.” 10. sezonuyla 5 Mayıs’tan itibaren her perşembe akşamı saat 22.00’de National Geographic ekranlarına geri dönüyor.

Araba S.O.S 10. sezonuna, nadir görülen bir kan kanserine yakalanması sebebiyle çok sevdiği arabasını artık tamir edemediğini fark eden Gerry’nin, bir zamanlar gururu ve sevinci olan bir Fiat Uno Turbo için yaptığı inanılmaz tasarımıyla başlıyor. Araba sahiplerinin hayallerini gerçeğe taşıyan birbirinden dikkat çekici 10 araba restorasyon hikayesinin yer aldığı belgesel serisine, David Beckham, Sir Paul McCartney, Bryan Robson ve Wes Brown gibi Manchester United efsaneleri de dahil oluyor.

Fuzz Townshend ve Tim Shaw, sahipleri tarafından oldukça değer verilen eski otomobilleri görkemli günlerine kavuşturmak için kolları sıvarken bir yandan da zamana karşı yarışıyorlar. Finalde ise otomobil sahibini büyük bir sürpriz bekliyor.

Her bölümünde farklı bir araba restorasyon hikayesinin yer aldığı belgesel seri “Araba S.O.S.”, 5 Mayıs’tan itibaren her perşembe akşamı saat 22.00’de National Geographic’te.

Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını Digiturk, D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Hyundai
Merakla Beklenen Hyundai IONIQ 3 Tanıtıldı
Mart Ayında Otomotiv Sektöründe Talep Yavaşladı
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası Aylık Satış Rekorunu Yeniledi
DS Automobiles Yeni DS N°4’ü Türkiye’de Satışa Sundu
Chery’den “Aile Odaklı” Yeni Marka Dönemi
ETİKETLENDİ:Araba S.O.SBryan RobsonDavid BeckhamhabermansetNational GeographicSir Paul McCartneyWes Brown

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?