Exxon Mobil Türkiye, “Oto Sanayi Ustaları Eğitimi” projesi ile ödül kazandı

ExxonMobil Türkiye, Mobil 1 markası altında düzenlediği ve 2010 yılından beri binlerce oto sanayi çalışanına verdiği eğitimlerini bu yıl üç boyutlu yazıcılarla üretilen motorlar ve artırılmış gerçeklik teknolojisi ile destekledi.

Benzer Konular

Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1, oto sanayi sitelerindeki ustaların gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenlediği Mobil 1 sentetik motor yağı eğitimlerini inovasyonla birleştirdi. Sanayi sitelerinde yaklaşık 4 ay süren bir araştırmanın sonucunda geliştirilen eğitimlerde üç boyutlu yazıcıyla üretilen motor maketleri sayesinde yağın araç motorundaki akışı tabletlerden gözlemleniyor . Aşırı sıcak ve soğuk ortamlarda, uzun kilometrelerde motor yağının performanstaki etkisi izlenebiliyor.

Eğitimler, Mobil 1 uzmanları tarafından Türkiye’de ve Kıbrıs’ta 30’dan fazla ilde yer alan tamirhane ve servis noktasında uygulanıyor. Yağlama teknolojileri ve motor yağları hakkında ustalara doğru bilgiyi uygulamalı olarak aktaran eğitimler sayesinde yağın motordaki akışı dijital ortamdan adım adım takip edilebiliyor.

Bu konularıda İnceleyebilirsin