Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Fuar & Röportajlar

Türk Firmalar Autopromotec 2015’de Gövde Gösterisine Hazırlanıyor

5 Mayıs 2015
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

20 – 24 Mayıs 2015 tarihlerinde İtalya’nın Bologna şehrinde 26. kez gerçekleştirilecek olan Autopromotec Fuarı’nda Türkiye’ye özel seminer düzenleniyor. “TÜRK otomotiv endüstrisi ve yabancı firmalar için işbirliği imkanları” başlıklı seminerle konuklara, Türkiye’de gelişmekte olan pazar ve işbirliği imkanları konusunda güncel bilgiler verilecek. T.C Ekonomi Bakanlığı, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği, İstanbul Sanayi Odası, Ara Medya, Ayman Gümrük Müşavirliği, Rekor Kauçuk Sanayi ve Ticaret A.S., Akar Makina Sanayi ve Ticaret A.S. temsilcileri seminerde konuşmacı olarak yer alacak.

Autopromotec Fuarı Marka Müdürü Emanuele Vicentini yaptığı açıklamada “Türkiye’nin onur konuğu olduğu 26. Autopromotec Fuarı bu sene Türkiye’nin gövde gösterisine tanık olacak. UİB tarafından organize edilen Türk Milli Katılımın fuara ciddi anlamda renk katacağını biliyoruz, bu şekilde ziyaretçilerin Türkiye hakkında yıllardır gelen taleplerini de büyük ölçüde cevaplamış olacağız. Türkiye seminerimiz de, Türkiye’ye olan ilgi ve talebin bir sonucu olarak organize edildi” dedi.

Türk Satın Alma Heyeti, 20-22 Mayıs’ta Autopromotec Fuarı’nı ziyaret edecek
Türk otomotiv sanayisinin önde gelen firma temsilcilerinden oluşan satın alma heyeti, Autopromotec’in konuğu olarak, 19-22 Mayıs’ta Bologna’da olacak ve fuarda yeni bağlantılar yapacak. Autopromotec fuarı Türkiye temsilcisi Sancar Consulting Genel Müdürü Adnan Tolga Sancar, Autopromotec Fuarı Türk satın alma heyeti programının sürekli organize edilen bir etkinlik olduğunu ve Türk firmalar tarafından beğeni ile karşılandığını söyledi. Sancar, Autopromotec Fuarının, otomotivde Avrupa’nın yükselen yıldızı Türkiye için, müthiş bir fırsat olduğunu ve fuarın gerek Türk katılımcılar gerekse ziyaretçiler için sayısız yeni iş imkanı sunduğunu söyledi.

Autopromotec fuarı, onur konuğu ülke Türkiye’nin milli katılımı ile, 20-24 Mayıs’ta İtalya Bologna Şehrinde, 26. Kez yapılacak. 30’un üzerinde Türk firmanın katılacağı fuara Türkiye’den yoğun ilgi bekleniyor.

Bu haberler ilginizi çekebilir

OMODA 7 Otomotiv Sektöründe Akıllı Mobiliteye Liderlik Ediyor
T.C Ticaret Bakanlığından Automechanika Istanbul’a Büyük Destek
Opel Brüksel Fuarı’nda Öne Çıktı
Sanayinin Gücü HABAŞ, Otomotiv Sektörüne Güçlü Giriş Yaptı
Automechanika Istanbul, 25. Yılında Yeni Tarihleriyle Sektöre Yön Verecek

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?