Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Nissan Türkiye’de Dijital Yöneticiliği ve Markafoni Ürün Yöneticiliği
Haberler

Stellantis Türkiye’de Yeni Atamalar!

21 Temmuz 2023
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

Stellantis Türkiye’de Yeni Atamalar!

Dünyanın en büyük otomotiv gruplarından Stellantis çatısı altında ülkemizde faaliyetlerini sürdüren Stellantis Türkiye’de yeni bir atama gerçekleşti. Bu kapsamda Kasım 2022’den bu yana Opel Türkiye Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Zeynep Durusu, Temmuz 2023 itibarıyla Stellantis’in en büyük 6 bölgesinden biri olan Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin (MEA) Hafif Ticari Araçlar ve B2B Satış ve Pazarlama Stratejilerinden Sorumlu Bölge Müdürü olarak atandı. Zeynep Durusu’nun yerine, Mart 2021’den günümüze Opel Türkiye Ürün, Fiyatlandırma ve Kampanya Müdürü olarak görev Ahmet İçöz, Temmuz 2023 itibarıyla Opel Türkiye Pazarlama Direktörü olarak atandı.

Sankt Georg Avusturya Lisesi’nden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi İşletme bölümünü bitiren Zeynep Durusu, 2019 yılında Stellantis Grubu markalarından Citroën’de Fiyatlandırma ve Ürün Müdürü olarak göreve başladıktan sonra 2021 yılında aynı markanın Pazarlama Direktörlüğü görevine, Kasım 2022’deyse Opel Türkiye Pazarlama Direktörlüğü’ne atanmıştı. Stellantis Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin (MEA) Hafif Ticari Araçlar ve B2B Satış ve Pazarlama Stratejileri’nden Sorumlu Bölge Müdürü olarak atanan Zeynep Durusu, MEA bölge kapsamında her marka ve pazar için hafif ticari araçlar ve B2B iş birimlerinin kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerini belirlemek; pazar analizi, ürün ve fiyatlandırma stratejilerine paralel olarak ürün lansmanlarını gerçekleştirmek; satış planlama ve lojistik koordinasyonun sağlanması gibi görevlerden sorumlu oluyor. Yaklaşık 19 yıllık kariyerinde Stellantis çatısı altına katılmadan önce Michelin Grubu’nda Pazarlama Müdürü ve Mercedes-Benz Türk’te Ürün Müdürü gibi görevlerde de bulunan Durusu, 10 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla yeni görevine başladı.

stellantis

Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi’nde Pazarlama İletişimi Yönetimi’nde Yüksek Lisans yapan Ahmet İçöz, Ekim 2016 yılında Stellantis Türkiye bünyesine, Opel Türkiye Pazarlama İletişim Süpervizörü olarak katıldı. Mart 2019’da Opel Türkiye Pazarlama İletişimi Müdürlüğü’ne atanan İçöz, Mart 2021’den günümüze aynı markada Ürün, Fiyatlandırma ve Kampanya Müdürü olarak görev yapıyordu. Ahmet İçöz, Temmuz 2023 itibarıyla Opel Türkiye Pazarlama Direktörü oldu. Ahmet İçöz kariyerinde Stellantis çatısı altına katılmadan önce Nissan Türkiye’de Dijital Yöneticiliği ve Markafoni Ürün Yöneticiliği gibi görevlerde bulundu.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Hyundai
Merakla Beklenen Hyundai IONIQ 3 Tanıtıldı
Mart Ayında Otomotiv Sektöründe Talep Yavaşladı
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası Aylık Satış Rekorunu Yeniledi
DS Automobiles Yeni DS N°4’ü Türkiye’de Satışa Sundu
Chery’den “Aile Odaklı” Yeni Marka Dönemi
ETİKETLENDİ:Ahmet İçözhabermansetNissan Türkiye’de Dijital Yöneticiliği ve Markafoni Ürün YöneticiliğiOpelOtomotivStellantisyeni atamalar

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?