Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Fuar & Röportajlar

Petlas, Autopromotec 2015 ile Avrupa’ya Ulaştı

25 Haziran 2015
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

Petlas, Autopromotec 2015 Fuarı’nda yeni ürünlerini Avrupalı müşterilerine tanıttı. 20–24 Mayıs tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açan Autopromotec 2015 fuarında Petlas ve Starmaxx markaları ile binek araç, hafif ticari, kamyon-otobüs, Run-Flat ve Zirai grup lastiklerinden oluşan geniş ürün gamını ziyaretçilerle buluşturdu.

Tasarım dünyasının kalbi İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen fuarda Petlas; yeni nesil ağır ticari sınıfındaki NZ 305 treyler lastiği, RM 905 Off-Road lastiği ve karma kullanım için SC 700 ve RC 700 ürünlerini ilk kez tanıttı. Ziyaretçilere, yeni ürünlerin yanı sıra Petlas’ın büyük önem verdiği Ar-Ge çalışmalarının sonucu olan Run-Flat P-RFT teknolojisi ile F16 savaş uçağı lastiği paylaşıldı. Petlas standında sergilenen, yeni nesil Run-Flat (Patlasa da giden lastik) teknolojisinin kullanıldığı Velox Sport PT 741 P-RFT yaz lastiği ile Snow Master W 651 P-RFT kış lastikleri, Avrupa’nın ve dünyanın pek çok noktasından gelen ziyaretçilerin yoğun beğenisini kazandı.

İhracat sıralamasında bu sene beş sıra birden yükselen Petlas, TİM-Türkiye’nin En Büyük İhracatçıları sıralamasında 68’inci sırada yerini aldı. Bu fuarla birlikte Türkiye’nin nitelikli ürün ihracatçıları arasında öne çıkan Petlas, başta Avrupa olmak üzere, Ortadoğu, Afrika, Amerika ve Asya pazarında 100’den fazla ülkeye ihracıyla Türkiye’nin gurur kaynağı olmayı sürdürüyor.

Autopromotec 2015 Fuarı başta olmak üzere büyümenin her geçen gün zorlaştığı dünya lastik pazarlarında Petlas’a olan ilgi, Petlas’ın global varlığına katkı sunuyor. Petlas, binek araç, hafif ticari, kamyon-otobüs, zirai, iş makinesi, askeri ve uçak lastiği ürünleri, hizmet kalitesi ve markası ile Avrupa başta olmak üzere dünya pazarlarında ilerleyişine devam ediyor.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Automechanika Istanbul 2025 İçin Geri Sayım Başladı: Sektör 19 Mayıs’ta Buluşuyor
OMODA 7 Otomotiv Sektöründe Akıllı Mobiliteye Liderlik Ediyor
T.C Ticaret Bakanlığından Automechanika Istanbul’a Büyük Destek
Opel Brüksel Fuarı’nda Öne Çıktı
Sanayinin Gücü HABAŞ, Otomotiv Sektörüne Güçlü Giriş Yaptı

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?