Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haberler

Otomotiv Sektörünün Devleri Boğaziçi Üniversitesi‘nde Buluşuyor

1 Mart 2016
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

Boğaziçi Üniversitesi’nde bu yıl ilki düzenlenen ‘’Otomotiv Ekonomisi Zirvesi’’Auto Summit 2016’de Türkiye otomotiv sektörü masaya yatırılacak.

Boğaziçi Üniversitesi tarafından ilki 7 Mart 2016 Pazartesi gerçekleştirilecek olan "Otomotiv Ekonomisi Zirvesi’’  Auto Summit 2016’da sektör tüm yönleri ile tartışmaya açılıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşecek zirve, Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray ile Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Coşkun’un açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Tesla Motors CPO’su Peter Carlsson, Otoredi Kurucusu Kurthan Tarakçıoğlu, Leaseplan Genel Müdürü Türkay Oktay, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, Sahibinden.com Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer ve Google Otomotiv Sektör Lideri Alp Refik’in konuşmacı olarak yer aldığı, Ford Otosan’ın sponsorluğunda gerçekleşecek zirvede, otomotiv sektörünün yerli ve yabancı markalarının temsilcileri yer alacak.

‘’Otomotiv Sektörüne Genel Bakış ve Türkiye Ekonomisindeki Yeri’’, ‘’Elektrikli,  Hibrit ve Çevre Dostu Araçlar’’, ‘’Otomotiv Sektörünün Online Galerileri’’, ‘’Otomotivde Alternatifler’’, "Otomotiv Dünyasında Satış Sonrası Hizmetler’’ ve ‘’Otomotivde Sektöründe Dağıtım Kanalları ve Pazarlama Ağı’’ gibi birçok konu başlıklarının tartışılacağı zirvede, sektörün durumu ve gelecekte görebileceğimiz uygulamalar konuşulacak.

 

Bu haberler ilginizi çekebilir

Ford Otosan Craiova Fabrikası’nda 1 milyonuncu Ford Puma üretildi
Audi’den 499 adetle sınırlı yeni süper otomobil: Audi Nuvolari
Otomotiv Sanayii Derneği, 2026’nın İlk 5 Aylık Verilerini Açıkladı
Nissan Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Osman Kurt Oldu
İkinci El Araç Satışında Yeni Dönem: Otoboom

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?