Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
OSS Yeni Yönetim Kurulu
DernekHaberler

OSS Derneği Yeni Yönetim Kurulunu Seçti!

2 Ağustos 2023
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 2 dakikadır.
PAYLAŞ

OSS Derneği Yeni Yönetim Kurulunu Seçti!

Otomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri Derneği (OSS), 2023 yılı Olağan Seçimli İdari ve Mali Genel Kurulu gerçekleştirdi. OSS Derneği üyelerinin yoğun katılımıyla Elit World Grand İstanbul Hotel’de düzenlenen Genel Kurul toplantısında Ali Özçete, Anıl Yücetürk, Emirhan Silahtaroğlu, Burak Şener, Abdullah Yavuz, Halit Başbuğ, Hüseyin Topal, Beylem Leblebici Birsen, Cemal Çobanoğlu, Emre Şahin, Erdem Çarıkçı, Fatih Odabaşılar, Mehmet Karakoç ve Ufuk Çilek firmalarını temsilen yeni dönemin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak belirlendi. İki yıl boyunca görev yapacak yeni dönem OSS Derneği Yönetim Kurulu’nda seçilen Denetleme Kurulu üyeleri ise Aziz Kahya, Kadri Öztürk, Hüseyin Muratoğlu, Erdoğan Kesmen, Mehmet Korkmaz ve Selim Marangoz’dan oluştu.

OSS Derneği’nin yeni başkanı Ali Özçete!

Genel Kurul sonrası yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda OSS Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı Ali Özçete olarak belirlendi. Diğer görev dağılımlarının da gerçekleştirildiği toplantıda, Başkan Yardımcılığı görevine Anıl Yücetürk, Genel Sekreterlik görevine Emirhan Silahtaroğlu, Saymanlık görevine ise Burak Şener getirildi. Konuşmasına önceki dönemde görev alan başta Ziya Özalp olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek başlayan OSS Derneği’nin yeni Başkanı Ali Özçete, “Yeni dönemde Yönetim Kurulu üyelerimize başarılar diliyorum. Göreve gelen tüm Yönetim Kurulu üyeleri olarak, teslim aldığımız bayrağı en iyi şekilde gelecek dönemlere devretmek için çok çalışacağız. Oluşan köklü dernek kültürünün bizim dönemimize de ışık tutacağına inanıyorum. OSS’nin tabana yayılan paylaşımcı yönetim anlayışıyla, otomotiv satış sonrası sektörünü bulunduğu noktadan daha iyi yerlere getirmek için tüm kurullarımız ile birlikte aralıksız çalışacağız” dedi.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Otomotiv Sanayii Derneği, 2026 İlk Çeyrek Verilerini Açıkladı
Chery Group’un İlk Yurt Dışı Bölgesel Operasyon Merkezi Barselona’da Kuruldu
Engelsiz Showroom’da Engel Yok, Destek Var: Koçaslanlar
Türkiye’de Yılın Otomobili 2026 Finalistleri Açıklandı
Otomotiv endüstrisinin mart ayı ihracatı 3,3 milyar dolar oldu
ETİKETLENDİ:dernekEmirhan Silahtaroğlugenel kurulhaberHalit BaşbuğmansetossOSS Derneği’nin yeni başkanı Ali ÖzçeteOtomotivOtomotiv Satış Sonrası Ürün ve Hizmetleri DerneğiYeni Yönetim Kurulu

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?