Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Dernek

Maxion İnci ihracat başarı ödülünü kazandı

19 Mart 2018
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD), 40’ıncı Olağan Genel Kurul Toplantısı kapsamında “Patent, Faydalı Model, Endüstriyel Tasarım, İhracat, Eğitim ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk” alanlarında başarılı kurumları belirledi. “İhracat” kategorisinde Maxion İnci Başarı Ödülü’ne layık görüldü. T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün takdim ettiği ödülü Maxion İnci adına Maxion İnci ve Maxion Jantaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim aldı.

Hedef 350 milyon dolar ihracat

Dünyanın en büyük jant üreticisi Maxion Wheels ile sadece son 6 yılda toplamda 125 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Zaim; “Avrupa’nın tek çatı altındaki en büyük jant üreticisi olarak, Manisa’da bulunan dört fabrikamızda 1600 çalışanımızla yılda 10 milyondan fazla jant üretiyoruz. Geçtiğimiz yıl Maxion Jantaş ve Maxion İnci şirketlerimizin toplam ihracatı 300 milyon doları geçti. 2018’de ise 350 milyon dolar ihracat rakamına ulaşmayı hedefliyoruz. Ülkemize ve ülkemiz insanına duyduğumuz güvenle yatırımlarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Otomotiv Sanayii Derneği, 2024’ün İlk 6 Aylık Verilerini Açıkladı
Otomotiv Sanayii Derneği 50. Yılını Kutladı
“Türkiye’de Yılın Otomobili” Yarışmasının Test Sürüşleri Gerçekleştirildi
Otomotiv Satış Sonrası Endüstrisi Automechanika Istanbul’a Hazırlanıyor
ODMD’de Yeni Yönetim Belli Oldu
ETİKETLENDİ:jantmansetmaxionödültaydas

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?