Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haberler

MANN+HUMMEL, Yılın Tedarikçisi seçildi

18 Nisan 2017
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

General Motors’un Global Satın Alma ve Tedarik Zincirinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Steve Kiefer “Yılın Tedarikçisi ödülü MANN+HUMMEL’ın mükemmeliyete olan bağlılığının açık bir yansımasıdır” dedi. “Şirket geçtiğimiz 25 yıllık dönem içerisinde 22 kez Yılın Tedarikçisi seçildi. Bu büyük başarıyı taçlandırmak için MANN+HUMMEL’a ayrıca GM Gümüş Yıldönümü Ödülü veriyoruz.”

MANN+HUMMEL Otomotiv OEM ve Endüstriyel Filtrasyon Grubu Başkanı Kai Knickmann ödülü GM’den sorumlu Kıdemli Müşteri Yöneticisi Bill Peers ile birlikte aldı. Knickmann, “General Motors ile on yıllardır devam eden ortaklığımız boyunca, inovatif teknolojimiz ve ürünlerimizin benzersizliği ile vazgeçilmez bir tedarikçi olmayı başardık ” dedi. “Ekiplerimiz bununla gurur duyuyor ve doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi olarak değerlendiriyor”.

General Motors, beklentilerin sürekli olarak üzerine çıkan, sıra dışı değerler oluşturan ve şirkete yeni innovasyonlarla katkıda bulunan 15 farklı ülkedeki tedarikçileri arasında 118 en iyi tedarikçiyi seçti. Kazanan tedarikçiler GM satın alma, mühendislik, kalite, imalat ve lojistik yöneticilerinden oluşan küresel bir ekip tarafından seçildi ve değerlendirmede ürün satın alma, dolaylı satın alma, müşteri hizmetleri ve satış sonrası hizmetler ve lojistik konularındaki performans kriterleri dikkate alındı.

Bu haberler ilginizi çekebilir

Ford Otosan Craiova Fabrikası’nda 1 milyonuncu Ford Puma üretildi
Audi’den 499 adetle sınırlı yeni süper otomobil: Audi Nuvolari
Otomotiv Sanayii Derneği, 2026’nın İlk 5 Aylık Verilerini Açıkladı
Nissan Türkiye Kurumsal İletişim Direktörü Osman Kurt Oldu
İkinci El Araç Satışında Yeni Dönem: Otoboom
ETİKETLENDİ:General Motorshummelmannmansettedarikçi

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?