Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haberler

İntermobil, OTOVİZYON TOPLANTILARI’na devam ediyor

7 Mayıs 2019
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 1 dakikadır.
PAYLAŞ

Türkiye’yi otomotiv sektörünün dünya markalarıyla buluşturan İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Ticaret A.Ş. olarak, temsilciliğini ve distribütörlüğünü yaptığı BEHR HELLA SERVICE ve VDO markaları ile birlikte 2017’de başlattığı Otovizyon toplantılar serisinin üçüncüsünü 23-27 Nisan tarihlerinde binek ürün gruplarına yönelik olarak Mercanlar Otomotiv ve Ticaret A.Ş. ile birlikte gerçekleştirdi. Samsun, Konya, Kayseri, ve Gaziantep’te gerçekleştirilen etkinliklere bağımsız tamirhane, distribütör, özel servis, yetkili servis, toptancı/perakendeci iş modellerinde hizmet veren 250’yi aşkın usta ve uzman katıldı.

İntermobil BEHR HELLA SERVICE & VDO Satış Müdürü Halil Eralp’in yaptığı BEHR HELLA SERVİCE ısı yönetimi sistemlerindeki gelişmeler ve VDO’nun Otomotiv Satış Sonrası pazarına yönelik geliştirdiği ürün gamı hakkında bilgileri içeren sunumla başladı. Toplantılar sırasında detaylı bilgi içeren basılı malzemeler de katılımcılarla paylaşıldı. Sunum sonrası hep beraber yenilen yemek sırasında katılımcılar/ustalar BEHR HELLA SERVICE – VDO yetkilileri ile buluşma şansını yakalayarak akıllarına takılan birçok soru işaretini giderdi.

 

Bu haberler ilginizi çekebilir

Hyundai
Merakla Beklenen Hyundai IONIQ 3 Tanıtıldı
Mart Ayında Otomotiv Sektöründe Talep Yavaşladı
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası Aylık Satış Rekorunu Yeniledi
DS Automobiles Yeni DS N°4’ü Türkiye’de Satışa Sundu
Chery’den “Aile Odaklı” Yeni Marka Dönemi
ETİKETLENDİ:intermobilmansetOtovizyon Toplantıları

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?