Faurecia Ve Hella Dünyanın En Büyük Yedinci Otomotiv Tedarikçisini Duyuruyor: FORVIA

31 Ocak 2022’de Faurecia’nın HELLA’daki çoğunluk hisselerini başarıyla satın almasının ardından, Faurecia ve HELLA, oluşan yeni grup adı olan FORVIA’yı sizlere tanıtmaktan çok büyük mutluluk duyuyorlar.

FAURECIA VE HELLA DÜNYANIN EN BÜYÜK YEDİNCİ OTOMOTİV TEDARİKÇİSİNİ DUYURUYOR: FORVIA

31 Ocak 2022’de Faurecia’nın HELLA’daki çoğunluk hisselerini başarıyla satın almasının ardından, Faurecia ve HELLA, oluşan yeni grup adı olan FORVIA’yı sizlere tanıtmaktan çok büyük mutluluk duyuyorlar.

Azimle ileriye bakan ve yollarda mobilitenin dönüşümünü sürdürmeye kararlı olan FORVIA, (İngilizce FORWARD ve VIA (İLERİ + YOLUYLA) sözcüklerinin kısmen birleştirilmesiyle türetilen) adıyla da hareketin ve gereken çevikliğin yanı sıra yeni oluşturulan grubun kararlılığını, güvenini ve eylemini ortaya koyuyor.

FORVIA, büyümek ve otomotiv endüstrisini dönüştüren stratejik dinamiklerden yararlanmak için benzersiz bir konuma sahiptir. Geleceğe yönelik vizyonu ise dört kavram üzerinde yükseliyor: güvenlik, sürdürülebilirlik, gelişmiş çözümler ve özelleştirilmiş deneyimler.

Benzer Konular

Faurecia Yönetim Kurulu Başkanı Patrick Koller: “Biz FORVIA’yız! Bu yeni ad, hem Faurecia ve HELLA markalarımızın temel unsurlarını yansıtıyor hem de ortak amacımız olan mobiliteye esin kaynağı olmayı çok iyi anlatıyor. Bu yeni grup, 40’tan fazla ülkede tek bir vizyondan ilham alan, tek bir sesle konuşan ve tek bir ekip olarak çalışan 150.000 yetenekli kişiyi temsil ediyor. FORVIA olarak bugünün ve yarının nesilleri için güvenli, sürdürülebilir, gelişmiş ve özelleştirilmiş mobiliteyi şekillendiriyoruz.”

HELLA Yönetim Kurulu Başkanı Rolf Breidenbach: “FORVIA, Faurecia ve HELLA arasındaki yakın işbirliğini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Adımız dinamizm, vizyon, tutku, çözüm odaklılık, müşteriye yakınlık ve topluluk ruhu gibi her iki şirket için de her zaman ayırt edici olan gerekli temel özellikleri bünyesinde barındırıyor. FORVIA aynı zamanda, ortak bir geleceğe doğru yeni bir başlangıcın açık bir işareti.”

FORVIA, bağımsız iki yasal şirket olarak faaliyetlerine devam edecek olan Faurecia ve HELLA’nın stratejik yönetimi altında, her iki şirketin menfaatleri doğrultusunda üretilen teknoloji çözümleri ve sinerjiler aracılığıyla tüm paydaşlarına sürdürülebilir değer yaratmak için yakın iş birliğine sahne olacaktır.

FORVIA kapsamında her iki şirket de yasal adlarını Faurecia SE ve HELLA GmbH & Co. KGaA olarak koruyacaklar. FORVIA şemsiye adı altında iletişimlerini yöneteceklerdir. Ürünler mevcut markaları altında pazarlanmaya ve dağıtılmaya devam edeceklerdir.

Bu konularıda İnceleyebilirsin