10. Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması ödül töreni Automechanika Istanbul Plus’ta!

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından bu yıl 10. Kez düzenlenen Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması'nda dereceye giren 5 finalist arasından kazanan projenin belirleneceği ödül töreni, 18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Automechanika Istanbul Plus açılış töreni sırasında düzenlenecek.

  1. OTOMOTİVİN GELECEĞİ TASARIM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ AUTOMECHANİKA ISTANBUL PLUS’TA!

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından bu yıl 10. Kez düzenlenen Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’nda dereceye giren 5 finalist arasından kazanan projenin belirleneceği ödül töreni, 18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Automechanika Istanbul Plus açılış töreni sırasında düzenlenecek.

Automechanika ekibinden yarışmanın finalist ve kazananlarına büyük destek!

Benzer Konular
  1. Otomotivin Geleceği Tasarım Yarışması’nın finalistleri, Automechanika Istanbul Plus 2021 fuarında E-Mobility Start-up bölümünde yer alarak ürünlerini sergileme imkanı buluyor. Ödül töreninde açıklanacak ilk 3 yarışmacı ise, Automechanika ekibi tarafından 13-17 Eylül 2022 tarihleri arasında Frankfurt’ta yapılacak Automechanika Frankfurt fuarını ziyaret etmek üzere, Almanya’ya seyahat, 1 gece konaklama ve fuara giriş biletini de kapsayan bir paket ile davet edilecek.

Online ziyaretçi kayıtları hızla devam ediyor!

Automechanika Istanbul Plus 2021 için geri sayım devam ederken, şu anda tam 117 ülkeden 5.000’in üzerinde otomotiv endüstrisi profesyonelinin ziyaretçi kaydı bulunuyor. Fuarın ilk günü yaklaştıkça daha hızlı yükselen bir grafikle birlikte, Automechanika Istanbul Plus 2021 fuarında tıpkı önceki yıllarda olduğu gibi yine Türkiye ve çevre ülkelerden binlerce otomotiv endüstrisi profesyoneli bir araya gelecek.

Bu konularıda İnceleyebilirsin