İntermobil, Performansın Perde Arkasını Automechanika’da Sergiledi

İntermobil Otomotiv Mümessillik ve Ticaret A.Ş., otomotiv dünyasının lider markalarını 60 yılı aşkın süredir Türkiye pazarıyla başarıyla buluşturuyor.

Bir araçta tüm parçaların mükemmel performans ile çalışması gerektiğine inanan İntermobil 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında, dört gün boyunca 46.382 ziyaretçiye ev sahipliği yapan Automechanika Fuarı’nda dünya markalarıyla yerini aldı.

34 senedir devam eden İntermobil ve WABCO birlikteliği neticesinde Türkiye pazarında OE kamyon, otobüs, treyler imalatçıları, yedek parça distribütörleri ve OES’lere ABS, EBS, ESC, ECAS, IVTM, ASR, AEBS, LDWS, ACC sistemlerini sunmaktadır ve çözüm ortağıdır. Tüm bu sistemler İntermobil’in 140 metrekarelik standında tekrardan katılımcıların bilgisine sunuldu.

İntermobil’in servislere özel olarak tasarladığı arıza tespit sistemleri ve servis ekipmanları konusunda profesyonelleşen birimi “İntermobil Teknoloji” de İntermobil standında sunuldu. Arıza tespitine imkan tanıyan WABCOWÜRTH’ün tüm ticari araçlara yönelik özel cihazı ve daha birçok servis ekipmanı teşhir edildi. Ziyaretçiler, diagnostik cihazlarını ücretsiz deneme şansına da erişti.

ERD_6763

ERD_6778

Bu konularıda İnceleyebilirsin