Gates, ustalarla bir araya geldi

Gates, Roadshow boyunca 16 Mayıs Ümraniye’de, 17 Mayıs Kartal’da, 18 Mayıs Bostancı’da, 19 Mayıs Topkapı’da, 23 Mayıs Bağcılar Güngören’de ve 24 – 25 Mayıs tarihlerinde Maslak sanayi sitesinde 2000’nin üzerinde usta ile buluştu.

Benzer Konular

Gates’in ustaları Senkronize (Triger) ve Aksesuar (Kanallı) Kayış Tahrik Sistemleri konusunda bilgilendirmek amacıyla başlattığı roadshow etkinliklerinin ilk durağı İstanbul, başarı ile tamamlandı. Eğlence ve teknik eğitimin bir arada sunulduğu Roadshow etkinliklerine, İstabul oto sanayi sitelerinden yoğun katılım oldu. Teknik eğitimin yanı sıra Gates’in yeni ürünü kanallı Micro-V kayışının tanıtıldığı organizasyonda, katılımcılar yeni ürün ile ilgili bilgiler aldı. Gates’in ustalara özel geliştirdiği online teknik merkezi gatestechzone.com’un tanıtımı, etkinlik alanında bulunan kiosk ile yapıldı. Yarışmaların kazananları gün sonunda hediye kol saatlerini Gates Türkiye Satış Müdürü Tuna Celayer’in elinden aldılar. Ümraniye Oto Sanayi’de saat kazanan ustamız şunları söyledi: “Gates’e bizim sanayimize geldiği ve bize hem eğitim verip hem de keyifli vakit geçirttiği için teşekkür ederiz. Biz ustalar için kalite çok önemli, tabi fiyatta önemli ama kaliteli ürün takmazsak araç sahipleri memnun kalmaz ve işimizi devam ettiremeyiz. Bu sebeple eğitimler de çok önemli. Bu güzel organizasyon için Gates’e tekrar teşekkür ederim.”

Katılımcıların ücretsiz olarak teknik eğitimlerden faydalandığı Roadshowda, aynı zamanda keyifli vakit geçirilmesine olanak sağlayan oyun alanları oluşturularak, hediyeler dağıtıldı. Ücretsiz yemek ve eğlence imkanları ile katılımcılar tam not alan Gates Roadshow, İzmir ve Ankara’da devam edecek.

Bu konularıda İnceleyebilirsin