Brisa’nın 360° Servis Sunan Araç Bakım Merkezi Otopratik Yeni Konseptiyle Artık Ankara’da

Brisa, binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri ürünlerin sunulduğu ve temel bakım hizmetlerinin verildiği Otopratik mağaza konseptini, müşteri deneyimleri doğrultusunda geliştirdi. Yeni konseptin ilk mağazası, Ankara’da hizmete açıldı.

Türkiye lastik sektörünün lider markası Brisa, 360° servis sunan araç bakım merkezi “Otopratik”lerin konseptini müşteri deneyimleri doğrultusunda geliştirerek yeniledi. “Mükemmel müşteri deneyimi” için hazırlanan yeni konseptin ilk mağazası Ankara’da hizmete açılırken, mağazaların Türkiye genelinde yaygınlaştırılması hedefleniyor.
Yeni Otopratik konsepti, lastiğin yuvarlak formundan esinlenilerek tasarlanan endüstriyel dış görünümü, müşteri beklentilerine göre kolaylıklar sağlayan iç dizaynı, alternatif ihtiyaçlara cevap veren ürün çeşitliliği, satış ve servis süreçleri, teknolojik altyapısı ile lastik alma tecrübesini değiştirmeye hazırlanıyor.
Ankara Otopratik Mağazası’nın açılışında konuşan Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, “Gelecek için en iyi yolculuğu tasarlamak vizyonumuz çerçevesinde işimizin odak noktasına son kullanıcıyı koyduk. Bu anlayışla, mağazalarımızı, lastik satın alma deneyimini tamamen farklı bir noktaya taşımak için geliştiriyoruz. Model mağazalarımız müşterilerimize en iyi deneyimi sunmanın ötesinde, iş ortaklarımız için bir laboratuvar, çalışanlarımız için eğitim üssü görevi görüyor.” dedi. Brisa’nın kalite anlayışının bir uzantısı olarak yıllardır sürdürdüğü müşteri odaklılığın, müşteri deneyimi konusuna yoğunlaşmasıyla birlikte daha fazla önem kazandığını dile getiren Bayman; “ Bir sanayi şirketinden inovasyon şirketine dönüşüm sürecinde, “müşteri deneyimi” stratejimizin en önemli başlıklarından biri haline geldi. Brisa müşterilerinin, her yerde ve her zaman aynı deneyimi yaşamalarını sağlamak için çalışıyoruz.” dedi.

Benzer Konular

İlk OtoPratik mağazasının hizmete girdiği 2006 yılından bu yana konsepti sürekli yenilediklerini belirten Bayman, yeni konsept mağazanın müşterilerinden olumlu geri bildirimler alması halinde Türkiye genelinde yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Araç sahiplerine 360° servis sunan araç bakım merkezi Otopratik çatısı altında binek ve hafif ticari araçların kullanım ömürleri boyunca ihtiyaç duyabilecekleri bütün ana ürünler bir arada sunuluyor. Ayrıca, lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri de veriliyor.

Güçlü ve pratik bir hizmet noktası
Otopratik’in yeni mağaza konseptinde, müşterilerin kolayca anlayabilecekleri ve kendi lastiklerini seçebilecekleri bir sistem uygulamaya geçirildi. Bekleme ve araç takibi aşamasındaki problemlerin önüne geçmek için, müşterilerin arabalarının bakım ve tamirat sürecini rahatlıkla izleyebilecekleri, vakit geçirebilecekleri ve bir şeyler içebilecekleri bir bekleme alanı tasarıma dahil edildi. Fonksiyonel bir servis alanı tasarlanırken; bilgilendirici panolar, araba servis numaraları, zemin işaretlendirmeleri gibi grafik uygulamalarla müşterilerin bekleme esnasında rahatça arabalarını gözlemleyebilecekleri ve süreci takip edebilmelerine imkan veren değişikliklere imza atıldı.

Bu konularıda İnceleyebilirsin