Schaeffler eğitimde hız kesmiyor

“Gelecek için Mobilite” stratejisi ile otomotiv ve endüstrinin küresel çapta lider tedarikçisi Schaeffler, düzenlediği eğitimlerle sektöre katma değer sağlıyor. Güncel teknik bilgi ve çözümlerin paylaşıldığı eğitimler katılımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Kapsamlı özel uygulama ve ürün yelpazesi ile Schaeffler Grubu Endüstri Departmanı tüm dünyada aranan ve güvenilen bir çözüm ortağı. Schaeffler Türkiye Endüstri Departmanı, son olarak İstanbul’da Kavacık Limak Otel’de spindle rulmanları konusunda en geniş pazar bilgisine sahip distribütörü Özevren Rulmanları ile birlikte bir eğitim düzenledi. Eğitime, firmaların makine parkuru bakım sorumluları, Ar-Ge mühendisleri, mekanik tasarımcıları ve bayi çalışanları katıldılar.

Programda, Schaeffler Türkiye teknik sorumlularının yanı sıra Almanya merkezden uzman eğitmenler de Schaeffler’in ürün ve teknolojisi hakkında detaylı bilgiler verdiler. Eğitimde başta spindle rulmanları olmak üzere, lineer çözümler , X-Life ve Endüstri 4.0 gibi konulara yer verildi.

Benzer Konular

Schaeffler Ankara’da Elsan çalışanları ile buluştu

Türkiye’de 1964 yılından bu yana elektrik motoru üreten Elsan A.Ş. ile birlikte de projeler yürüten Schaeffler, şirketin Ankara fabrikasında mühendis ve ustalarına eğitim verdi. Mühendisleri rulman seçimi konusunda bilgilendirmek ve ustalara rulman montajının önemini anlatmak amacıyla düzenlenen eğitimde pratik uygulamalara da yer verildi. Programda montaj-demontaj eğitiminin yanı sıra, rulman seçimi, rulman ömür hesabı, rulman hasarı gibi konulara da değinildi. Rulmanların korunması ile ilgili genel bilgilendirme yapılan eğitimde rulmanların gres miktarlarının hesabı, rulman yağlanmasında tasarım iyileştirilmesi, montaj toleransları, vibrasyon analiz cihazı anlatıldı.

Schaeffler Grubu Endüstri Departmanı, 60 farklı sanayi sektöründe müşterilerine rulman, lineer  sistem çözümleri ve doğrudan tahriklerde INA ve FAG markaları ile hizmet veriyor.

Bu konularıda İnceleyebilirsin