Bu siteyi kullanarak Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları'nı kabul etmiş olursunuz.
Kabul et
Auto World DergisiAuto World DergisiAuto World Dergisi
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bildirimler
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
Auto World DergisiAuto World Dergisi
Yazı Tipi BoyutlandırıcıAa
  • Haberler
  • Kapmanyalar
  • Otomobil
  • E-Dergi
Ara
  • Haberler
  • Otomobil
  • Fuar & Röportajlar
  • Kampanyalar
  • Dernek
  • Yedek Parça
  • Yeni Ürünler
  • E-DergiYeni
  • News
Bizi takip edin
Haberler

2plan ve Borusan Araç İhale’den İkinci Elde Premium İş Birliği

15 Ocak 2022
Paylaş
Bu haberin okuma süresi 3 dakikadır.
PAYLAŞ

2PLAN VE BORUSAN ARAÇ İHALE’DEN İKİNCİ ELDE PREMİUM İŞ BİRLİĞİ

İçindekiler
2PLAN VE BORUSAN ARAÇ İHALE’DEN İKİNCİ ELDE PREMİUM İŞ BİRLİĞİİkinci el araçta 21 yıllık tecrübe

İkinci el otomotiv sektörünün referans noktalarından biri olan “2plan”, Borusan Grup şirketlerinden “Borusan Araç İhale” işbirliği ile yalnızca “Premium” araçların satışa çıkacağı bir ihale düzenleyecek. Sait Halim Paşa Yalısı’nda 20 Ocak 2022 Perşembe günü 12:00’da başlayacak ve özel davetlilerin katılacağı teklif verme usulüyle gerçekleştirilecek ihalede, marka ve modelden bağımsız premium otomobiller için kıyasıya bir rekabet yaşanması bekleniyor. Ayrıca, Borusan Araç İhale sistemi üzerinden üyeler online olarak da katılma imkanı bulacak.

Borusan Araç İhale ile 2plan’ın birlikte düzenleyeceği premium otomobiller için Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek ihaleye, Borusan Araç İhale üye şirketlerinin yanı sıra pandemi önlemleri çerçevesinde sınırlı özel davetli de katılabilecek.

2plan İcra Kurulu Başkanı Orhan Ülgür, çok özel bir organizasyon gerçekleştireceklerini belirterek, “Borusan Araç İhale ile yaptığımız bu işbirliği ikinci el otomotiv sektöründe iki tecrübeli ve güvenilir şirketin buluşmasıdır. Bu işbirliğini çok önemsiyoruz. Buradaki amacımız, öncelikle müşterilerimize alışılmışın dışında farklı bir deneyim yaşatmak. İçerisinde bulunduğumuz değişken fiyatlamaların yapıldığı bu konjonktürde müşterilerimize kolay, güvenilir, alternatif bir satın alma fırsatı sunuyoruz” dedi.

İkinci el araçta 21 yıllık tecrübe

Borusan Araç İhale Genel Müdürü Sinan Barutçuoğlu, Türkiye genelinde bugüne kadar 11 binin üzerinde alıcı üyeye ulaştıklarını ve 2 binin üzerinde kurumsal tedarikçi ile iş birliği gerçekleştirdiklerini belirtirken Borusan Araç İhale’nin 21 yılık deneyimini ve güçlü alım-satım ağını, vizyoner bakış açısıyla buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Barutçuoğlu sözlerine şu şekilde devam etti;

“Türkiye’nin ilk çok markalı 2. el araç yeniden pazarlama şirketi olarak başlayan, yenilikçi iş modelleriyle bugün kurumlardan bireylere uzanan kapsamlı bir hizmet sunan Borusan Araç İhale olarak gerçekleştireceğimiz yeni organizasyonumuzla premium otomobiller konusunda son kullanıcılara da seslenmek istiyoruz. Tüm Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz ihalelerimizle birlikte, İstanbul Boğazı’nda tarihi bir lokasyonda düzenleyeceğimiz özel ihalede birbirinden özel premium ikinci el otomobilleri yeni sahipleriyle buluşturarak bu alandaki ihtiyaca cevap vermeye çalışacağız. Bu özel ihale, aynı zamanda alanında uzman olan 2Plan şirketi ile son kullanıcıya yönelik gerçekleştirdiğimiz ilk ihale olacak. Otomotiv piyasasının değişken dinamiklerine sahip olduğu günümüzde, özellikle premium araçlar konusunda yüksek hassasiyet ve titizlikle araştırma yapan son kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyoruz.”

Bu haberler ilginizi çekebilir

Mart Ayında Otomotiv Sektöründe Talep Yavaşladı
Dünyanın En Hızlı Büyüyen Otomobil Markası Aylık Satış Rekorunu Yeniledi
DS Automobiles Yeni DS N°4’ü Türkiye’de Satışa Sundu
Chery’den “Aile Odaklı” Yeni Marka Dönemi
Yapay Zekâ ile Araç Muayenesinde Yeni Dönem
ETİKETLENDİ:2planBorusan Araç İhaleBorusan Gruphaberİkinci el otomotiv sektörümansetPremium otomobil

Aylık Haber Bültenine Kaydolun

Gelişmeleri takip edin! Güncel haberleri doğrudan e-posta kutunuza alın.
Kaydolmakla, Kullanım Şartlarımızı kabul etmiş ve Gizlilik Politikamızda belirtilen veri uygulamalarını onaylamış olursunuz. İstediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
Bu Haberi Paylaşın
Facebook Bağlantıyı Kopyala Yazdır

Dergimiz Yayında

Okumak için Tıklayın
FacebookBeğen
InstagramTakip et
YouTubeAbone Ol
Türkiye’nin ve dünyanın otomotiv gündemini tek bir noktada toplayan Auto World Dergisi; test sürüşleri, güncel kampanyalar ve sektörel analizlerle dijital yayıncılığa yeni bir soluk getiriyor. Otomotiv dünyasındaki en son gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.
  • Künye
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Son Sayımız
  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Abonelik
  • Dergi arşivi
  • Fuar Takvimi
  • Kullanım Şartları
banner
Tekrar hoşgeldiniz!

Hesabınıza giriş yapın

Kullanıcı Adı veya E-posta Adresi
Şifre

Şifrenizi mi unuttunuz?