Kenda Marka Lastikleriyle Automechanika’da Yerini Aldı

İncitaş, Automechanika İstanbul’da Kenda markalı lastikleriyle yer aldı. 2014 yılında dünyanın en büyük 28’inci lastik üreticisi konumuna yükselen Tayvanlı Kenda’nın ‘Tayvan Mükemmellik Ödülü’ sahibi yeni ürünleri, özellikle güçlü yol tutuşuyla öne çıkıyor.

İncitaş, 09-12 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye’nin lider uluslararası otomotiv endüstrisi fuarı Automechanika İstanbul’da Kenda markalı lastikleriyle yerini aldı. Tayvan Mükemmellik Ödülü’ne sahip yeni Kenda VEZDA ECO (Yeşil teknoloji lastik), Kenda KOMENDO (Ticari araç lastiği) ve Kenda KAISER (Yarı kaygan lastik) Tayvan Mükemmellik Pavilyonu’nda sergilendi.

Fuarla ve yeni ürünlerle ilgili değerlendirmede bulunan İncitaş Lastik Satış Müdürü Oktay Çakıcı, ‘‘Türkiye ile birlikte Avrupa pazarı için de en önemli etkinliklerden biri olan Automechanika İstanbul’da Mükemmellik Ödüllü yeni ürünlerimizin lansmanını gerçekleştirdik. Büyük bir konfor ve sürüş keyfi sunan Kenda lastiklerinin orta hattındaki kesintisiz düz dişler yol tutuşunu güçlendiriyor ve yüksek hızda dengeyi sağlıyor. Yeni teknoloji yanak tasarımı, yuvarlanma direncini ve ıslak zeminde fren performansını arttırırken, silika dolgulu bileşimi, yuvarlanma direncini ve ıslak yol tutuşunu güçlendiriyor’’ dedi.

Bu konularıda İnceleyebilirsin